Stoiximan Super League

Γαρρής για την πρωτιά του ΠΑΟ στο Champions League: «Μία νύχτα δική μας, όλη τους η παρουσία»

Δείτε το σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτη Γαρρή σχετικά με το ότι ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα στο Champions League. «Η ομάδα δόξασε την Ελλάδα στα πέρατα της Γης».

Την ανάδειξη του Παναθηναϊκού ως την κορυφαία ελληνική ομάδα στην ιστορία του Champions League σχολίασε ο Σταμάτης Γαρρής.

«Ανεβάζοντας» τη σχετική είδηση του sport-fm.gr, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ τόνισε πως «Ο Panathinaikos δοξάστηκε και δόξασε την Ελλάδα στα πέρατα της Γης», πέταξε το... καρφί του για τους αντιπάλους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Μία νύχτα από τις δικές μας ευρωπαϊκές βραδιές περηφάνιας είναι για άλλους όλη τους η παρουσία» κι έστειλε μήνυμα για αναβίωση του ένδοξου παρελθόντος στο άμεσο μέλλον!

Αναλυτικά το ποστάρισμά του

«Οι πρώτες μνήμες της πλειοψηφίας των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού προέρχονται από μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά. Είναι τόσες πολλές άλλωστε που όλο και κάποια θα αντιστοιχεί στην ηλικία του καθενός. Τυχαία δεν γίνεται τίποτα. Ο Panathinaikos δοξάστηκε και δόξασε την Ελλάδα στα πέρατα της Γης. Αυτά είναι γνωστά σε όλους. Και τέτοιοι απολογισμοί δεν προσθέτουν κάτι νέο σε μας. Μια νύχτα από τις δικές μας ευρωπαϊκές βραδιές περηφάνιας είναι για άλλους όλη τους η παρουσία. Η ευρωπαϊκή αλήθεια ξεγυμνώνει. Και τώρα κοιτάμε ξανά μπροστά για να ζήσουμε νέες μοναδικές Παναθηναϊκές ευρωπαϊκές βραδιές».


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x