Stoiximan Super League

Γαρρής: «Μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού ο Πέτριτς»

Στον Μλάντεν Πέτριτς υποκλίθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής.

Λίγο πριν ο Μλάντεν Πέτριτς κρεμάσει τα παπούτσια του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, υποκλίθηκε στο ποδοσφαιρικό ταλέντο, την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό του Κροάτη επιθετικού μέσω Facebook. Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ήταν μεγάλη υπόθεση που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μλάντεν Πέτριτς. Υπόδειγμα επαγγελματία, χαρακτήρας εξαιρετικά σπάνιος για ποδοσφαιριστή με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό, ποδοσφαιρικό μυαλό - «ξυράφι», με το βλέμμα πάντα στο ομαδικό καλό. Για την ποδοσφαιρική του αξία «μιλούν» τα έργα του.

Έδωσε μια νίκη που σήμαινε πάρα πολλά την περυσινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Έβαλε γκολ - ποίημα κόντρα στην Αϊντχόφεν. «Σφράγισε» την πρωτιά στα playoffs την πρώτη του σεζόν στην ομάδα με το γκολ επί του ΠΑΟΚ. Έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο φέτος. Μα πάνω απ' όλα έδωσε πάντα το 100% των δυνάμεών του.

Ο Μλάντεν είναι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Και από τους ανθρώπους που στο μέλλον θα ξαναβρούμε μπροστά μας. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ από όλους μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x