Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Ικανότητα και τύχη μας έδωσαν τη νίκη»

Στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και στην τύχη οφείλεται η νίκη της Βέροιας επί της Καλλονής σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη που έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του β’ μέρους.

Η Βέροια «απέδρασε» (0-1) από τη Μυτιλήνη με δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο σήκωσε έντονη συζήτηση για τον τρόπο που κερδήθηκε κι ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε λόγο για ικανότητα και τύχη. Ο 42χρονος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας της Ημαθίας στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ήταν μια πολλή σημαντική νίκη για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν νευρικοί χωρίς αυτοπεποίθηση. Δώσαμε την κατοχή στην Καλλονή που είχε μερικές καλές ευκαιρίες στο α’ μέρος. Στο β’ είχαμε καθολική υπεροχή, κρατήσαμε τη μπάλα στα πόδια μας, κάναμε επιθέσεις. Δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε όμως και μπορούμε να πούμε πως η ικανότητα των παικτών μας και η τύχη μας έδωσαν τη νίκη. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και μακριά από την έδρα μας», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x