Αγγλία

Γιανγκ: «Θέλουμε να τα σηκώσουμε όλα»

Έτοιμοι να διεκδικήσουν όλους τους διαθέσιμους τίτλους είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Άσλεϊ Γιανγκ.

Το καλό τελείωμα της προηγούμενης σεζόν σε συνδυασμό με το εξαιρετικό ξεκίνημα της φετινής έχει ανοίξει την όρεξη στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως είπε ο Άσλεϊ Γιανγκ σε αγγλικά Μέσα ενημέρωσης είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τα πάντα.

«Όλοι μας θέλουμε και κατακτήσουμε τον τίτλο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δεν υπάρχει διοργάνωση που έχουμε δώσει προτεραιότητα. Θέλουμε τα πάντα είτε είναι στην Ευρώπη είτε στην Αγγλία. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που κερδίσαμε την προηγούμενη χρονιά (Europa League, League Cup), και μακάρι να καταφέρουμε να κερδίσουμε ακόμα την Premier League, το κύπελλο Αγγλίας, πάλι το League Cup ή και το Champions League. Αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και νομίζω πως έχουμε τους παίκτες για να το καταφέρουμε», δήλωσε ο Άγγλος εξτρέμ.

Το συμβόλαιο του 32χρονου με τους «κόκκινους διαβόλους» τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι παρόλα αυτά δεν τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. « Δεν είναι ώρα για να μιλήσω για το συμβόλαιο μου. Προφανώς και περνάω καλά εδώ και θέλω να γίνω μέρος της επιτυχίας. Σαν ποδοσφαιριστής θέλω να κερδίζω τρόπαια και να είμαι μέλος μιας επιτυχημένης ομάδας και η Γιουνάιτεντ είναι τέτοια ομάδα. Είναι το πιο επιτυχημένο κλαμπ της Αγγλίας και μακάρι να της δώσουμε κι άλλα τρόπαια», ανέφερε.

Τέλος, στον αγώνα της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League o Βρετανός μεσοεπιθετικός φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. « Νιώθω πολύ καλά. Προφανώς και είμαι περήφανος που ήμουν αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι τιμή για μένα. Αυτό δείχνει πως με εμπιστεύεται ο προπονητής και πρέπει να του την επιστρέψω», πρόσθεσε.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 και έχει πραγματοποιήσει 168 συμμετοχές και έχει πετύχει 14 γκολ. Την φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x