Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε για τον Βοτανικό»

Τη βεβαιότητα πως -αφού υπάρχει κοινή διάθεση με τον Δήμο Αθηναίων- θα προχωρήσει το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό εξέφρασε μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αισιόδοξος ότι το πρότζεκτ του Βοτανικού θα υλοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αποκτήσει το δικό του γήπεδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στάθηκε στην εξαιρετική διάθεση που έδειξε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Σημείωσε λοιπόν ότι με αυτή τη στήριξη θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του εγχειρήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννακόπουλος

«Διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το kick-off από την πλευρά του Δήμου και την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε τι νομοθετικές ρυθμίσεις θα γίνουν, τι συντελεστές δόμησης, το πράσινο, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά βήματα και θα πρέπει να κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και να το προσπερνάμε.

Από τη στιγμή που υπάρχει κοινή διάθεση από τον Παναθηναϊκό, τον Δήμο και την Κυβέρνηση να προχωρήσει αυτό το έργο είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά στον νέο Δήμαρχο, πάντα ήταν θετικός και σήμερα ήταν περισσότερο θετικός και τον ευχαριστούμε για αυτό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x