Stoiximan Super League

Γιάννης Ζουγανέλης στον ΣΠΟΡ FM: «Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έπαιζαν πάντα καλό ποδόσφαιρο» (audio)

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πάντα προσφέρουν καλό θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πάντα προσφέρουν καλό θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Δυο λέρες μόνο» με τους Στέφανο Χάρη και Γιώργο Μαραθιανό

Για το αν είναι οπαδός ή φίλαθλος: «Δεν πιστεύω στον οπαδισμό, όσο κι αν φαίνεται ρομαντικό, πιστεύω στο φίλαθλο πνεύμα. Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό, είμαι χαρούμενος που τελευταία δείχνει περισσότερο ομάδα. Η ΑΕΚ είναι πάντα μια συμπαθής ομάδα για όλους αυτούς τους λόγους που τη συνδέουν με το παρελθόν με την Ελλάδα. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους, προσφέρει χαρά και να βλέπουμε το θέαμα. Η Ελλάδα βλέπει άλλα πράγματα τώρα».

Για την αλλαγή στη διαδικασία των πλέι οφ: «Εμένα μου αρέσει αυτή η ιδέα, επειδή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Έτσι όπως έχει γίνει πλέον το πρωτάθλημα αλλάζουν τα ρόστερ, ο Ολυμπιακός για παράδειγμα έχει αλλάξει πέντε πρωταθλητές».

Για το αν θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος: Θα ήθελα πάρα πολύ, γιατί ξέρετε τα πάντα έχουν σχέση με την οικονομία. Μιλάμε για μπάτζετ και άλλες ξένες λέξεις. Οι ομάδες είναι συνάρτηση των χρημάτων. Ο Πανιώνιος είναι φωτεινό παράδειγμα, αφού με το τίποτα έχει κάνει ένα μεγάλο θαύμα. Χωρίς φιλάθλους έχει δυναμική ως σύνολο».

Για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός που θυμάται περισσότερο: «Είναι πολλά τα παιχνίδια που θυμάμαι. Αυτές οι δύο ομάδες έπαιζαν πάντα καλό ποδόσφαιρο, θυμάμαι την ομορφιά του αθλήματος. Είμαι από τους τυχερούς που έχω ζήσει τον Παπαϊωάννου στην ΑΕΚ και έχω δει Λουκανίδη, Δομάζο και άλλους στον Παναθηναϊκό. Όλοι αυτοί είχαν μια ρομαντική αντίληψη για τη ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εκτιμώ και αγαπώ πολύ τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω μια ομάδα με πάρα πολλούς ξένους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x