Ελλάδα

Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα φύγει ο Ιωαννίδης, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας»!

Το ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό διατράνωσε με... απολαυστικό τρόπο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην 42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ.

Την παραμονή του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό, προανήγγειλε και μάλιστα με απολαυστικό τρόπο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Στο φινάλε της 42ης γιορτής του ΠΣΑΠΠ και μετά τη βράβευση του επιθετικού του «τριφυλλιού» -που με τις σπουδαίες εμφανίσεις του συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό- ως τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή της σεζόν 2022-23, ο πολύπειρος τεχνικός έλαβε τον λόγο.

Αφού, λοιπόν, εξήρε τον παίκτη του, αναφέρθηκε στον εκ των παρουσιαστών της βραδιάς, Ντέμη Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα, στάθηκε στις ερωτήσεις του παλαίμαχου φορ προς τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και τον χαφ της «Ένωσης», Ορμπελίν Πινέδα, που βραβεύτηκαν επίσης, αλλά και σε εκείνη που έκανε στον δικό του παίκτη (σ.σ. σχετικά με το σε ποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού θα ήθελε να αγωνιστεί, αφού, όπως συμπλήρωσε, κάποια στιγμή θα φύγει), τονίζοντας πως ο Ιωαννίδης δεν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και πως είναι το μέλλον τόσο της ομάδας του όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Καταρχήν, συγχαρητήρια σε όσους βραβεύτηκαν σήμερα. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ πραγματικά, με ανθρώπους που μίλησαν, έμεινα εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια σε όλους. Λογικό ήταν, το δικαιούνταν, ήταν κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Θέλω και εγώ από το μέρος μου να συμφωνήσω με τον Φώτη. Να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς του Φώτη, για τις αρχές, για το πώς μεγάλωσαν αυτό το παιδί και να πω κάτι στον Ντέμη.

Όταν ο κ. Αλμέιδα ήταν πάνω, του έδωσε δρόμο στην Αθήνα, στον Πινέδα ''πάλευε'' για τις θέσεις που ήταν καλύτερος. Και όταν ήρθε ο Φώτης, του είπε ''εσύ θα φύγεις''. Δεν θα φύγει ο Φώτης, θα είναι μαζί μας. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πρασίνων».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x