Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον απόηχο της ήττας από τον Άρη μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όσον αφορά το ματς με τον Άρη, στάθηκε στο πολύ κακό β' μέρος της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός έχασε διότι τα έκανε όλα μαζί σε ένα βράδυ. Δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν κυρίαρχος και είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο "πνίγηκε" από τη βιασύνη του να κάνει κάτι και ήταν πραγματικά πολύ κακός».

Συνεχίζοντας, στάθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα: Ήδη έχουν γυρίσει σελίδα και σκέφτονται τη Βιγιαρεάλ. Άλλαξε τελείως ψυχολογία η ισπανική ομάδα και κέρδισε στο πρωτάθλημα. Την πετυχαίνει σε καλή ψυχολογία ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός και να αποφύγει τα λάθη».

Τέλος, σχετικά με το αν είναι πρόβλημα που ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής δεν τα έχει πάει καλά στα ντέρμπι, είπε: «Πέρυσι τα πήγε καλά στα ντέρμπι και έχασε το πρωτάθλημα, διότι έχασε πολλούς βαθμούς από τις θεωρητικά πιο μικρές ομάδες. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Η νίκη αυτή θα έρθει όταν η ομάδα παίξει ορθολογικά στα ντέρμπι, το χθεσινό ήταν ένα "καμπανάκι" που χτύπησε πολύ δυνατά για την ομάδα. Δεν συμφωνώ όμως με τον κανιβαλισμό κατά της ομάδας και του προπονητή».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x