Ισπανία

Φοβερή αποκάλυψη του Γιορέντε: «Θα ζήσω και θα πεθάνω με την παλαιολιθική διατροφή»

Ο Μάρκος Γιορέντε δήλωσε πως ακολουθεί έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής, τον οποίο και θα διατηρήσει μετά το τέλος της καριέρας του.

Ως είθισται, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προσέχουν τη διατροφή τους ώστε να είναι περισσότεροι αποδοτικοί μέσα και στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Μάρκος Γιορέντε της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως το έχει πάει σε… άλλο επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο χαφ των «ροχιμπλάνκος», ακολουθεί έναν τελείως διαφορετικό τρόπο διατροφής, τον οποίο θα διατηρήσει και μετά το τέλος της καριέρας του. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως θα ζήσει και θα… πεθάνει με την παλαιολιθική διατροφή, αποφεύγοντας κάθε φαγητό που είναι επεξεργασμένο.

«Η παλαιολιθική διατροφή είναι τρόπος ζωής. Θα ζήσω και θα πεθάνω μαζί της. Το κάνω για την υγεία μου και όχι για το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειώσει η καριέρα μου, θα συνεχίσω να προσέχω τον εαυτό μου στο με τον ίδιο τρόπο ή ακόμα καλύτερα από αυτό που κάνω τώρα», είπε αρχικά σε δηλώσεις του.

Και στη συνέχεια προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με τη διατροφή που ακολουθεί…: «Αποτελείται από το να τρως ό,τι έτρωγαν στην Παλαιολιθική εποχή. Θα έπρεπε να εξαλείψεις όλες τις υπερεπεξεργασμένες τροφές. Να μην τις βλέπεις καν. Και επίσης τα δημητριακά. Ό,τι είναι ζυμαρικά, ψωμί, σιτάρι, ρύζι, εξαιρούνται, καθώς είναι γαλακτοκομικά προϊόντα. Μόνο τυριά υψηλής ποιότητας. Τρώω τα πάντα. Κρέας, ψάρι, αυγά, λαχανικά, υδατάνθρακες όπως γλυκοπατάτες και μανιόκα», εξήγησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x