Stoiximan Super League

Γκαρθία: «Από το σήμα και μόνο, ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται ψηλά»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη επί του Πανιωνίου, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Όσκαρ Γκαρθία:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του: «Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Πρέπει πάντα να ζητάς από τους ποδοσφαιριστές πολλά πράγματα και να είσαι απαιτητικός απέναντί τους, γιατί παίζουν σε μία ομάδα που αξίζει, από το σήμα και μόνο, να βρίσκεται ψηλά και πρέπει για αυτό το σήμα να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.

Μπορώ να πω ότι σήμερα μείναμε ικανοποιημένοι από αυτό, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και αν δεν είχαμε κάποιες ατυχίες στα τελειώματα των φάσεων, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα
».

Για τη συνέχεια: «Οι νίκες πάντα βοηθούν, όμως αυτό που προσφέρει ακόμη περισσότερο είναι η δουλειά και να θέλουν όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα, να είναι όλοι διαθέσιμοι μέχρι την τελευταία στιγμή και να δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Αυτά βοηθούν την ομάδα και στη συνέχεια έρχεται και η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x