Βέλγιο

Νίκησε με εντυπωσιακό τρόπο η Γκενκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακό στο Europa League, Γκενκ, νίκησε με 4-0 την Μόλενμπεκ και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Βελγίου.

Νίκη με εμφατικό τρόπο στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος για την Γκενκ!

Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στο γ' γύρο των προκριματικών του Europa League επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Μόλενμπεκ και ξεκίνησε νικηφόρα τις εγχώριες υποχρεώσεις της. Ο Φαντέρα άνοιξε το σκορ στο 31' και επτά λεπτά αργότερα (38') ο Χάινεν έκανε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι.

Η Γκενκ «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, καθώς στο 45' ο Μουνιόθ σκόραρε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 71' ο Κουέστα.


Να θυμίσουμε ότι Σερβέτ και Γκενκ έμειναν στο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι για τον β' γύρο του Champions League και την προσεχή Τετάρτη (02/08) στο Βέλγιο θα κριθεί η ομάδα που θα αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους».

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Εουπέν ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βέστερλο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για ξεκινήσει τη σεζόν με νίκη, αφού προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Ο Γκένεχτεν πέτυχε και τα δυο γκολ της Εουπέν στο 20' και το 55', με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 69' με τον Μέσεν και να φέρνουν το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία στις καθυστερήσεις με γκολ του Στάσιν.

Τέλος, Σαρλεουά και Λέουβεν έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 10' με τον Νταμπάχ, ενώ επτά λεπτά αργότερα έμειναν με παίκτη μετά την αποβολή του Στούλιτς. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος βελτιώσαν αισθητά την απόδοσή τους και στο 84' ο Οποκού με εκτέλεση πέναλτι έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x