Ελλάδα

Γκούμας: «Οδηγός μας η ομαδικότητα και η ψυχή των παικτών»

Τον στόχο της πρόκρισης της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Την προσπάθειά της στο Elite Round ξεκινάει την Παρασκευή (23/3) η Εθνική ομάδα Νέων, με τον Γιάννη Γκούμα να δηλώνει σίγουρος για το σύνολο που θα παρατάξει.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε την δυσκολία του ομίλου, τονίζοντας όμως την αισιοδοξία του για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τουρνουά μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Γνωρίζουμε ότι ο όμιλός μας απαρτίζεται από πολύ δυνατές ομάδες. Ωστόσο εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας με όλες μας τις δυνάμεις, με οδηγό την ομαδικότητα και την ψυχή των παικτών μας. Τα παιδιά πιστεύουν στους εαυτούς τους και τις δυνατότητές τους και γνωρίζουν ότι θα είναι μεγάλο κατόρθωμα να βρεθούμε στα τελικά της Φινλανδίας και για τους εαυτούς τους και για την ίδια τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Νέων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x