Αγγλία

«Έσωσε» το βαθμό η Γουότφορντ

Η Γουότφορντ προηγήθηκε στο 87ο… δευτερόλεπτο, αλλά η Φούλαμ ισοφάρισε στο 78' με τον Μίτροβιτς, που είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις για να κλέψει το τρίποντο, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο.

Έχοντας πάρει το προβάδισμα μόλις 87 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς, η Φούλαμ αναγκάστηκε να… συμβιβαστεί με την ισοπαλία, μετά την… αργοπορημένη ισοφάριση του Αλεξάντερ Μίτροβιτς και το τελικό 1-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ», στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στην Αγγλία.

Οι «σφήκες»… τιμώρησαν το κακό ξεκίνημα της Φούλαμ, καθώς ο Αντρέ Γκρέι σκόραρε με το… καλημέρα, ενώ κυριάρχησαν σε όλο το πρώτο μισό της αναμέτρησης. Ο σκόρερ της Γουότφορντ, η οποία ξεκίνησε με 4Χ4 στη φετινή Premier League, είχε μάλιστα δύο ακόμα κλασικές ευκαιρίες, μια σε κάθε ημίχρονο, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο γκολκίπερ των «κότατζερς», Μάρκους Μπετινέλι, του είπε «όχι»!

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα η Γουότφορντ να πληρώσει την αναποτελεσματικότητα του Γκρέι, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μίτροβιτς, ο οποίος έφτασε τα πέντε γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα.

Ενώ η Φούλαμ έφτασε κοντά και στην ολική ανατροπή, αλλά το οριζόντιο δοκάρι σε συνδυασμό με τον Μπεν Φόστερ στέρησαν από τον Σέρβο στράικερ το 2-1, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων…

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο, 22/9 (17:00)
Φούλαμ-Γουότφορντ 1-1
(78' Μίτροβιτς - 2' Γκρέι)
Μπέρνλι-Μπόρνμουθ
Κάρντιφ-Μάντσεστερ Σίτι
Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ
Λέστερ-Χάντερσφιλντ
Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς
Μπράιτον-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή, 23/9
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (15:30)
Άρσεναλ-Έβερτον (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 29/9 (17:00)
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)
Άρσεναλ-Γουότφορντ
Έβερτον-Φούλαμ
Χάντερσφιλντ-Τότεναμ
Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον
Νιούκαστλ-Λέστερ
Γουλβς-Σαουθάμπτον
Τσέλσι-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 30/9
Κάρντιφ-Μπέρνλι (18:00)

Δευτέρα, 1/10
Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x