Ελλάδα

Γραμμένος για Χιμένεθ: «Είναι ο μοναδικός που έκανε κάτι τέτοιο;»

Στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα παρέπεμψε την υπόθεση Χιμένεθ ο Β. Γραμμένος απαντώντας σε διαδοχικά ερωτήματα για πιθανή τιμωρία του Ισπανού προπονητή της ΑΕΚ μετά τη χειρονομία του στη Λεωφόρο.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δέχτηκε δύο ερωτήματα σχετικά με τη χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ προς την εξέδρα στη Λεωφόρο. Αφενός μεν γιατί το περιστατικό δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα και αφετέρου για το αν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην απονομή δικαιοσύνης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε θεσμικά και παρέπεμψε το θέμα στα αρμόδια όργανα επισημαίνοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα στα ελληνικά γήπεδα.

«Γι' αυτό είναι τα πειθαρχικά όργανα. Έχουν γίνει τέρατα και σημεία στα ελληνικά γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Η δική μας παράταξη φώναζε υπέρ των τακτικών δικαστών και το πετύχαμε με τη συνδρομή της Πολιτείας. Εμείς δεν μπαίνουμε στα πόδια των πειθαρχικών οργάνων», τόνισε αρχικά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Μετά από νέα ερώτηση επί του θέματος, απάντησε: «Υπάρχει ένα σημείο, ο ανεξάρτητος τακτικός δικαστής αν κρίνει αδέκαστα ή όχι. Κι αυτό δεν συνέβαινε παλιά. Επικεντρώνεστε στη χειρονομία ενός προπονητή. Άραγε είναι ο μοναδικός που έχει κάνει κάτι τέτοιο; Έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα στα γήπεδα. Αυτός που έχει πειθαρχικά ελεγκτέα συμπεριφορά θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα από τη στιγμή που θα οδηγηθεί εκεί. Στο παρελθόν υπήρξαν δύο μέτρα και δύο σταθμά, υπήρχε ένα αίσθημα αδικίας. Όποιος έχει παραβατική συμπεριφορά και παραπέμπεται θα τιμωρείται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x