Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Είναι εφικτή η 5η θέση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο»

Στα πολλά προβλήματα απουσιών που είχε ο Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.

Στις πολλές απουσίες που είχε ο Πανιώνιος στάθηκε μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός των κυανέρυθρων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, σχολίασε τη μάχη της πρώτης θέσης, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι κυανέρυθροι θα καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα.

Αναλυτικά:

«Σε άλλο ένα ματς που είχαμε πολλά προβλήματα θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα των δύο τελευταίων παιχνιδιών. Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και επιχειρήσαμε να κρατήσουμε το ματς σε ένα επίπεδο ώστε να το παλέψουμε μέχρι τέλους. Ήταν φυσιολογικό να κάνει πολλές ευκαιρίες η ΑΕΚ, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας και κυνηγήσαμε μέχρι τέλους κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θεωρώ πως πρέπει να μας κάνουν τα προβλήματά μας πιο δυνατούς ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών έτσι ώστε να διεκδικήσουμε την 5η θέση. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και καλή επιτυχία στην ΑΕΚ».

Για την αλλαγή συστήματος: «Στα προηγούμενα ματς δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες και θέλαμε να προσθέσουμε έναν ποδοσφαιριστή στον άξονα ώστε να αναχαιτίσουμε τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Γενικά ρισκάραμε αρκετά, η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς, όμως και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερο.
Κρίνοντας από τα τελευταία τρία παιχνίδια, τα προβλήματά μας στον χώρο του κέντρου ήταν ότι είχαμε αποστάσεις και δεν ήμασταν συμπαγείς. Με Λιβάγια και Αραούχο θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο το μυαλό μας στον άξονα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Είναι εφικτή η 5η θέση. Να δούμε ποια παιδιά θα γυρίσουν από το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε σοβαρές απώλειες και δεν έχουμε περιθώρια για νέες. Χάσαμε τον Ντουρμισάι και τον Σιώπη, ήταν εκτός ο Ντα Σίλβα και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους έχουμε εκτός. Παίζοντας εντός έδρας αρκετά από τα παιχνίδια μας θεωρώ πως είναι εφικτή η πεντάδα. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θεωρώ πως θα είναι και επιτυχημένη».

Για το εάν θεωρεί ότι η ΑΕΚ είναι δίκαια στην κορυφή: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει με τα δικαστικά, η ΑΕΚ έχει δείξει μια σταθερότητα. Σε αυτό φέρει ευθύνη και ο Χιμένεθ με το ροτέισον. Σήμερα υπήρχε κόπωση και στις δύο ομάδες. Και ο ΠΑΟΚ έκανε καλό ματς απέναντί μας την Τετάρτη και βέβαια ο Ολυμπιακός είναι… Ολυμπιακός. Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει κάνει εξαιρετική πορεία και βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή».

Για τις επιστροφές: «Νομίζω ότι ο Ντα Σίλβα και ο Σιώπης θα επιστρέψουν, ο Ντουρμισάι δεν θα επιστρέψει και θα κάνει προσπάθεια να είναι μαζί μας για τα ματς με Ατρόμητο και Ξάνθη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x