Ελλάδα

Η αποστολή της Ελπίδων για τα μπαράζ με Αυστρία

Τους «εκλεκτούς» του για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελπίδων με την Αυστρία, ανακοίνωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Μέσα ο Τσιμίκας, εκτός ο Κουλούρης.

Είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του Αντώνη Νικοπολίδη για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με την Αυστρία, στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική Ανδρών στα δύο ματς με τη Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το UEFA Nations League. Αντιθέτως, ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη για τη διπλή αναμέτρηση με τους Αυστριακούς.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα στις 16 Νοεμβρίου στην Τούμπα και στις 20 Νοεμβρίου στην NV Arena St. Polten

Η αποστολή

Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Στεργιάκης (Slavia FC), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Πασαλίδης Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυρομάτης (Παναθηναϊκός), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός), Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μωραΐτης (Παναχαϊκη), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Λάμπρου (ΠΑΟΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x