Ελλάδα

Η ΕΠΟ στέλνει πάλι τους διαιτητές στο Περιστέρι!

Νέο «παρατράγουδο» από την ΕΠΟ, που καλεί πάλι τους διαιτητές σε σεμινάριο στον ίδιο χώρο στο Περιστέρι όπου είχαν δεχτεί επίθεση από αγνώστους στις 18 Απριλίου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομοσπονδία ενημέρωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς της Αθήνας και του Πειραιά ότι θα πρέπει και την προσεχή Δευτέρα να μεταβούν στο ΚΥΒΕ Περιστερίου για να… εκπαιδευτούν.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να αντιδράσουν, αφού φοβούνται να ξαναπάνε στο σημείο όπου είχε γίνει το «ντου» οπαδών εναντίον τους με ύβρεις, ξύλα, αβγά και γιαούρτια. Τότε, μάλιστα, υπήρξαν και καταγγελίες για τραυματισμούς διαιτητών την ώρα που επιχειρούσαν έντρομοι να τραπούν σε φυγή για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Ωστόσο, λέγεται πως δέχονται ασφυκτικές πιέσεις από την ΕΠΟ για να δώσουν κανονικά το «παρών» στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο συνδέεται με μία τόσο τραυματική εμπειρία για αυτούς.

Και αναμφίβολα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η ομοσπονδία επιμένει να κάνει στο Περιστέρι το σεμινάριο διαιτητών. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι χώροι σε ολόκληρη την Αττική που θα μπορούσαν να θεωρηθούν πιο ασφαλείς για τη διεξαγωγή μίας τέτοιας συγκέντρωσης σε μία τόσο ταραγμένη περίοδο σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά, κοινωνικά και, φυσικά, ποδοσφαιρικά.

Υπάρχουν μάλιστα διαιτητές που λένε ότι είναι τουλάχιστον περίεργο από την πλευρά της ΕΠΟ να εμμένει να κάνει το σεμινάριο στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων (!) από μεγάλο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x