Αγγλία

Η Μάντσεστερ Σίτι σπάει ρεκόρ για τον Στόουνς!

Έτοιμη να ξοδέψει ένα ποσό - ρεκόρ για την απόκτηση του Τζον Στόουνς είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Η πρώτη απόπειρα της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Τζον Στόουνς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως οι «πολίτες» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν δριμύτεροι για να «τελειώσουν» την υπόθεση.

Η Έβερτον αρνήθηκε πρόσφορα ύψους 47,5 εκ ευρώ πριν από λίγες μέρες, αλλά πρόθεση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού είναι να αποχωρήσει από το «Goodison Park», κάτι που έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες του συλλόγου

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα γνωρίζει πολύ καλά αυτήν την επιθυμία του παίκτη και ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 60 εκ. ευρώ για να δελεάσει την ομάδα του Λίβερπουλ!

Το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανό να φέρει τον ποδοσφαιριστή στο «Etιhad Stadium», αφού τα «ζαχαρωτά» δεν πρόκειται να αρνηθούν μια τόσο δελεαστική προσφορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, η μετακίνηση του 22χρονου θα αποτελέσει ρεκόρ μεταγραφής για Άγγλο παίκτη. Αυτή τη στιγμή την κορυφή σε αυτή τη λίστα κατέχει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος είχε κοστίσει 58,5 εκ. ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x