Stoiximan Super League

«Η μόνη πρόταση για Ζοζούλια ήταν από ΠΑΟΚ, αλλά την απορρίψαμε»

Ο ατζέντης του Ρόμαν Ζοζούλια, Βλάντιμιρ Κουζμένκο, επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ουκρανός φορ δεν ήθελε να πάει στην Ελλάδα.

Ο Ρόμαν Ζοζούλια απασχόλησε τον ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού, αλλά ο Ουκρανός φορ ουδέποτε θέλησε να έρθει στην Ελλάδα, παρότι έχει πολύ περιορισμένο ρόλο στην Μπέτις. Ο ατζέντης του, Βλάντιμιρ Κουζμένκο, μίλησε στον ισπανικό Τύπο για την υπόθεση.

«Ο Ρόμαν είναι παίκτης ψυχολογίας. Επέλεξε την Μπέτις γιατί ήθελε να είναι σημαντικός σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και αυτό εξακολουθεί να είναι ο στόχος του. Η μόνη πρόταση που είχε ήταν από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ρόμαν τους είχε απορρίψει και το καλοκαίρι. Η προσφορά της Μπέτις ήταν μικρότερη, αλλά ήθελε να παίξει στην Ισπανία. Του αρέσει στη Σεβίλλη, μαθαίνει ισπανικά και θέλει εμπιστοσύνη για να τα καταφέρει. Δεν μπορείς να αξιολογήσεις έναν παίκτη που παίζει αλλαγή για 10-15 λεπτά κάθε 2-3 ματς. Είχαμε μια επαφή με τη Λεγκανές, αλλά δεν μας ξαναπήραν, ενώ δεν υπάρχει κάποια πρόταση από Κίνα. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Το ιδανικό θα ήταν να πάει δανεικός σε μια άλλη ομάδα της Ισπανίας», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x