Αγγλία

Η πρώτη εμφάνιση Αλαρντάις μετά το σκάνδαλο-Λέει ότι του την έστησαν (pics)

Αξύριστος και εμφανώς καταπονημένος, ήταν ο Σαμ Αλαρντάις στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του, μετά το σκάνδαλο με τις μίζες των μεταγραφών. «Με παγίδευσαν, ήταν ανόητο» το πρώτο σχόλιο του.

Καταπονημένος, εξαντλημένος και με αξύριστο λουκ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου, που τον οδήγησε μακριά από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, ο Σαμ Αλαρντάις.

Ο «Big Sam», που παρουσιάζεται σε μαγνητοσκοπημένο υλικό να δίνει συμβουλές για το πως θα παρακάμψουν κανονισμούς για την αγορά παικτών, μιλώντας έξω από το σπίτι του στο Μπόλτον, στους δημοσιογράφους που τον είχαν περικυκλώσει, τόνισε πως αυτό ήταν το πιο ανόητο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του.

Ωστόσο, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» έκανε λόγο για «στημένη ιστορία», τονίζοντας ότι τον παγίδευσαν. Μάλιστα, ξεκαθάρισε, ότι το σκάνδαλο δεν θα τον εμποδίσει από το να συνεχίσει να βρίσκεται και να ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο.

«Έκανα μια ανόητη ενέργεια. Προσπάθησαν να βοηθήσω κάποιον που γνώριζα εδώ και τριάντα χρόνια και δυστυχώς αυτό ήταν το μοιραίο λάθος μου. Μου έστησαν παγίδα και νίκησαν» δήλωσε ο Σαμ Αλαρντάις κατά την έξοδο του από την οικία του.

Ο Big Sam πάντως δεν είναι ο μόνος μπλεγμένος στην συγκεκριμένη ιστορία, αφού σύμφωνα με την Telegraph, ακόμα οκτώ προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ, φέρονται να έχουν πάρει μίζες για υποθέσεις μεταγραφών.

Δείτε τον Αλαρντάις για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο

inner

inner

inner



Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x