Ιταλία

«Η Ρόμα η μεγαλύτερη μας αντίπαλος»

Μοναδικό ανταγωνιστή της Γιουβέντους, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε πως θεωρεί τη Ρόμα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τη Ρόμα θεωρεί ως τη μεγαλύτερη «απειλή» για τη Γιουβέντους στο κυνήγι κατάκτησης του τίτλου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με σχετικές του δηλώσεις.

Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε ο 49χρονος τεχνικός: «Όλοι μας οι αντίπαλοι έχουν δυναμώσει σε σημαντικό ποσοστό φέτος και έτσι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς. Συνεπώς, θα είναι αρκετά περίπλοκη και γεμάτη εμπόδια η διαδρομή για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου, όμως αυτός δεν παύει να είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος. Την προηγούμενη χρονιά, η Ρόμα συγκέντρωσε 87 βαθμούς, η οποία αν δεν κάνω λάθος αποτελεί συγκομιδή-ρεκόρ για εκείνους και για αυτό το λόγο τους θεωρώ τον κύριο ανταγωνιστή μας για το πρωτάθλημα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Ο σύλλογος του Τορίνο, θέλει να κατακτήσει για ακόμη μια φορά την Serie A, όμως παρατηρούμε πως τόσο ο προπονητής, όσο οι παίκτες αλλά και παράγοντές της, προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους για την επερχόμενη χρονιά.

Σίγουρα αυτή είναι μια έξυπνη στρατηγική, καθώς αφενός ο Αλέγκρι θέλει να έχει σε… επιφυλακή και εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και όχι να τους χαιδεύει τα αυτία, αλλά παράλληλα να δείξει και στους ανταγωνιστές του πως δεν τους υποτιμά, ούτε όμως και τους σέβεται παραπάνω από όσο πρέπει.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x