Γενικά

Η «συμβουλή» του Ντάνι Άλβες σε Νεϊμαρ

Την πίστη πως ο Νεϊμάρ θα γίνει… καλύτερος άνθρωπος εξέφρασε ο Ντάνι Άλβες, μετά την οξεία κριτική που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος φορ για τις «βουτιές» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ρεσιτάλ «καταδύσεων» έδωσε ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με τον φίλο και συμπαίκτη του Ντάνι Άλβες να αναγνωρίζει πως η σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του θα τον… ωριμάσει περισσότερο.

Ο άσος της «Σελεσάο» έγινε θέμα σχολιασμού για τις «βουτιές» του στα γήπεδα της Ρωσίας και, συγκεκριμένα, στο ματς με το Μεξικό.
Ωστόσο, το κερασάκι στην τούρτα μπήκε λίγες μέρες πριν, στο φιλικό της Βραζιλίας με το Ελ Σαλβαδόρ και στο πέναλτι που ζήτησε ο
Νεϊμαρ, αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

inner

Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του Νεϊμαρ στη Παρί Σεν Ζερμέν έσπευσε να τον στηρίξει, λέγοντας πως «στη ζωή μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που σε κάνουν να ωριμάσεις και να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να βελτιωθείς ως επαγγελματίας».

Ο μπακ της «Σελεσάο» εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο 26χρονος φορ άλλαξε συμπεριφορά. «Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Νεϊμάρ. Πιστεύω πως έχει αποκτήσει εμπειρία και οι βολές που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον ωρίμασαν περισσότερο», τόνισε.

Όσο για τη συμβουλή του Άλβες προς τον Νεϊμαρ, «του είπα πως αν όλοι λένε το ίδιο πράγμα, τότε κάτι πάει λάθος».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x