Stoiximan Super League

Η ζήτηση έφερε νωρίτερα την προπώληση στον Ατρόμητο

Σε ρυθμούς… Πανιωνίου κινούνται όλοι στο Περιστέρι και μάλιστα η κινητοποίηση του κόσμου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση οδήγησε τον Ατρόμητο να ανακοινώσει νωρίτερα την προπώληση.

Το αήττητο και νικηφόρο σερί του Ατρόμητου, σε συνδυασμό με την πρωτοπορία στη Super League έχουν αφυπνίσει τον κόσμο στο Περιστέρι, που αναμένεται να στηρίξει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ομάδα για τη φετινή σεζόν, στο προσεχές ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Για αυτό το λόγο, η ζήτηση που έχει παρατηρηθεί, ανάγκασε την ΠΑΕ του Περιστερίου να αρχίσει νωρίτερα την προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες, η οποία θα ξεκινήσει από αύριο.

Σημειώνεται, ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί δεν θα πάρουν εισιτήρια, έτσι η θύρα 1 θα παραμείνει κλειστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι από αύριο (Τετάρτη 1/11) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η προπώληση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 2/11 και την Παρασκευή 3/11 από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά στο ακόλουθο link:

http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ στις θύρες 2, 4 και 7 μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x