Ηγετική ομιλία Χιμένεθ στους παίκτες: «Με το κεφάλι ψηλά… 1-2-3 ΑΕΚ»!

Το βράδυ του Σαββάτου οι παίκτες της ΑΕΚ πέρασαν με δείπνο το τελευταίο τους βράδυ στο Κίελτσε όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το κλίμα στο τραπέζι ήταν σχετικά χαλαρό κι άπαντες βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τη συνεχή δουλειά στις προπονήσεις και στα φιλικά.

Εκμεταλλευόμενος το οικογενειακό κλίμα, ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον λόγο και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την δουλειά τους, ενώ τους ζήτησε να παραμείνουν όλοι ενωμένοι μέχρι τέλους.

«Τώρα που τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα ήθελα να πω κάτι σε όλους. Είμαι περήφανος για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει. Επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο, αντίθετα όλα είναι πολύ δύσκολα, ελπίζω με αφετηρία αυτή μας τη συνάντηση, να είμαστε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που ενδεχομένως να έρθουν.

Θα πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας ότι με την προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Ακόμα όμως κι αν στο τέλος δεν τα καταφέρουμε, εμείς θα έχουμε το κεφάλι ψηλά, γιατί μέσα μας θα ξέρουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα. Θα ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάμε όλοι μαζί... 1-2-3 ΑΕΚ»
, είπε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ