Stoiximan Super League

Ιγκλέσιας: «Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, δεν βάλαμε όμως γκολ»

Ο χαφ του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ιγκλέσιας, μίλησε για το ματς με την Λαμία και την λευκή ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το πόσο πολύ ήθελαν άπαντες στον Αστέρα το παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να το κερδίσουν γιατί δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, σημείωσε ο Ματίας Ιγκλέσιας σε δηλώσεις του.

Παράλληλα, μίλησε και για τις αγκαλιές που είχε στο φινάλε του 0-0 με την Λαμία με τους πρώην συμπαίκτες του και συμπατριώτες του, Μπερτόλιο και Μπαράλες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τις αγκαλιές στο τέλος με τους παλιούς του συμπαίκτες: «Σίγουρα αυτό είναι το πιο ωραίο που έχει το ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η οικογένεια και οι φίλοι μας».

Για το αν υπήρχε νευρικότητα προκειμένου ο Αστέρας να φτάσει στη νίκη: «Δεν θα το έλεγα έτσι. Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Το δουλέψαμε. Απέναντι μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και σοβαρή. Από εκεί και πέρα δε μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ. Δεν χάσαμε, είναι σημαντικό και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το τι θα πρέπει να δουλέψει ο Αστέρας στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Για εμάς είναι πολύ καλή η διακοπή γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Είχαμε κάποια παιδιά, σαν τον Μουνάφο, με προβλήματα. Η διακοπή θα είναι καλή για να πάρουμε όλοι ρυθμό και με τον προπονητή μας να δουλέψουμε και να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x