Stoiximan Super League

Ικανοποιημένοι στη Σούπερ Λίγκα για την αλλαγή του τελικού του μπάσκετ

Με πάρα πολύ καλό «μάτι» είδαν οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λίγκας την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του τέταρτου τελικού της Α1 μπάσκετ.

Άκρως ικανοποιημένοι είναι οι πάντες στη Σούπερ Λίγκα από την απόφαση για μετάθεση του τέταρτου τελικού της Α1 μπάσκετ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι της Λίγκας θεωρούν πρόκειται για μια απόφαση η οποία ήταν αυτονόητη να ληφθεί εξαιτίας της αδυναμίας να υπάρξει άλλη ημερομηνία για τους αγώνες των πλέι οφ μετά τις τόσες αναβολές λόγω των θεμάτων του κυπέλλου

Μάλιστα, τονίζουν ότι ο νέος ορισμός του αγώνα μπάσκετ έγινε από την ίδια τη διοργανώτρια Αρχή του μπάσκετ και όχι από τον υφυπουργό αθλητισμού.

Τέλος, διευκρινίζουν ότι πρόκειται για μετάθεση του αγώνα, σύμφωνα με τις ομόφωνες εισηγήσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ και κατόπιν της αδυναμίας συνεννόησης μεταξύ των Λιγκών για αλλαγή των παιχνιδιών της Κυριακής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι της Α1 μπάσκετ μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στις 19:30 από την Κυριακή που ήταν προγραμματισμένο. Τα ματς των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας τώρα: Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 18:15 ενώ εκείνο της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 20:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x