Stoiximan Super League

Ήρθε για τον Γιόχανσον η Ντινάμο

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στη χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό βρέθηκε εκπρόσωπος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχοντας τα μάτια του πάνω στον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, σήμερα στα κροατικά Μέσα υπάρχει μπαράζ δημοσιευμάτων τα οποία αποκαλύπτουν το έντονο ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Η συγκεκριμένη ιστορία φαίνεται να έχει αρκετό… ψωμί καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα “vecernji.hr” ο Μαριάν Βλακ, εκπρόσωπος του κροατικού συλλόγου βρέθηκε χθες στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Σουηδού μέσου.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται είναι αλήθεια καθώς οι άνθρωποι της ομάδας του Ζάγκρεμπ είχαν ενημερώσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την παρουσία εκπροσώπου τους στο χθεσινό ματς.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, επίσης, ο 26χρονος παίκτης δεν φαίνεται θετικός στο να επεκτείνει την συνεργασία του με την «Ένωση» η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι ιθύνοντες της Ντινάμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x