Ελλάδα

Ισόπαλο το ντέρμπι των Νέων Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήρθαν 1-1 στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Κ20 που έγινε στου Ρέντη και αποτέλεσε πρόγευση για τον αποψινό αγώνα της Super League.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Κ20 που έγινε στου Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής αποτελώντας κάτι σαν πρόγευμα για το αποψινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35’ με πέναλτι που κέρδισε ο Τζοβάρας από τον Λάμπρου και μετέτρεψε σε γκολ ο Λυραντζής. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 56’ με προσωπική ενέργεια και σουτ ο Βρουσάι ισοφάρισε, ενώ στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ της νίκης, ωστόσο ο Μούτσα με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το βαθμό για την ομάδα του.

Με το βαθμό αυτό ο Ολυμπιακός έφτασε τους 13 σε 7 αγώνες, ενώ ο ΠΑΟΚ σε ισάριθμα ματς έχει 19 και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Ατρόμητο, που όμως έχει ένα ματς περισσότερο.

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηϊωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59' Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76' Χονδρουλάκης), Βάρκας, Κηπουρός (62' Βοΐλης), Βρουσάι

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Λυραντζής, Χατζηδίμπας, Κόζακ (70' Σταθόπουλος), Χατζηστραβός (67' Μανιώτης), Τζοβάρας (80' Παπαδόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x