Ιταλία

Ιταλική «μάχη» σε γήπεδο για… πατάτες (pics)

Η πρώτη Κούπα της χρονιάς κρίνεται στην Ιταλία, καθώς Γιουβέντους και Λάτσιο αναμετρώνται στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της… Κίνα για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Δύομιση μήνες μετά τον συναρπαστικό τελικό του Coppa Italia, Γιουβέντους και Λάτσιο κοντράρονται (15:00) για το Σούπερ Καπ, στην πρώτη τους υποχρέωση για τη νέα σεζόν.

Η επόμενη για τη «Μεγάλη Κυρία», που πέρυσι μάζεψε και τους δύο εγχώριους τίτλους, είναι σε δύο εβδομάδες στην πρεμιέρα της Serie A είναι σε δύο εβδομάδες με την Ουντινέζε, ενώ οι Ρωμαίοι έχουν σε δέκα ημέρες το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Λεβερκούζεν για τα play off του Champions League.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο «Shanghai Stadium». Ωστόσο, επικρατεί έντονη γκρίνια στον ιταλικό Τύπο, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικό χώρος του γηπέδου. Μάλιστα, στη «Gazzetta Dello Sport» γίνεται λόγος για χορτάρι που είναι για… πατάτες, ενώ οι δύο ομάδες φοβούνται ότι μπορεί να την πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος να τραυματιστούν.

inner

inner

inner

inner

Η Γιουβέντους, η οποία διαφέρει αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων καθώς έχουν φύγει Πίρλο, Τέβες και Βιδάλ (ήρθαν όμως Κεντίρα, Μάτζουκιτς), έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε Σούπερ Καπ, αλλά και τις πιο πολλές κατακτήσεις. Συνολικά, έχει δώσει το «παρών» σε δέκα, ενώ από αυτές χαμογέλασε στις έξι. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη παρουσία της, ενώ πέρυσι έχασε στα πέναλτι από τη Νάπολι στη Ντόχα.

Πρόπερσι κοντραρίστηκαν ξανά οι δύο ομάδες και η «Γιούβε» επικράτησε 4-0. Η Λάτσιο από την άλλη έχει τρεις επιτυχίες και δύο αποτυχίες.

Πιθανές συνθέσεις

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Στουράρο, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Περέιρα, Ντιμπαλά, Μάτζουκιτς

Λάτσιο (Πιόλι): Μαρκέτι, Μπάστα, Ντε Φράι, Τζεντιλέτι, Ραντού, Ονάσι, Μπίλια, Κατάλντι, Καντρέβα, Φελίπε Άντσερσον, Κλόζε

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x