Europa League

Ήττα με ανατροπή για τη Λουκέρνη (video)

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές του ελβετικού πρωταθλήματος για τη Λουκέρνη, η οποία έχασε 2-1 εκτός από την Τουν.

Χωρίς βαθμό έπειτα από τις δύο πρώτες «στροφές» της ελβετικής λίγκας παραμένει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, Λουκέρνη, που ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Τουν, με την εικόνα της να είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Η ομάδα του Βάιλερ προηγήθηκε στο 31’ με τον Φρανσίσκο Ροντρίγκες, ωστόσο εμφάνισε πολλές αμυντικές αδυναμίες, με συνέπεια να δεχθεί δύο μαζεμένα γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (48’, 53’), ενώ δεν βρήκε τον τρόπο να ανταποδώσει στο εναπομείναν διάστημα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρακολούθησαν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με τον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάν Καρεμπέ. Θυμίζουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Λουκέρνη είναι προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου.

Η σύνθεση της Λουκέρνης στο ματς με την Τουν:
(4-2-3-1): Σάλβι – Σβέγκλερ, Κουστόδιο (55’ Λουσάο), Σμιντ, Φέκα (83’ Ντεμασάι) – Βόκα, Ούγκρινιτς – Σχνέουλι, Ροντρίγκες (64’ Γκβίλια), Βάργκας - Σερπφ

Δείτε εδώ το γκολ της Λουκέρνης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x