Γερμανία

Και επίσημα κάτοικος Μονάχου ο... ρέκορντμαν Ερναντέζ!

Η Μπάγερν ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Λούκας Ερναντέζ ως το 2024, που θα μετακομίσει στο Μόναχο την 1η Ιουλίου του 2019, δίνοντας το ποσό-ρεκόρ των 80 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Την οριστική συμφωνία της τόσο με την Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και τον Λουκά Ερναντέζ ανακοίνωσε σήμερα η Μπάγερν Μονάχου, πραγματοποιώντας παράλληλα την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της!

Το ντιλ των Βαυαρών περιλαμβάνει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 με τον Γάλλο αμυντικό, που θα ενταχθεί στο ρόστερ τους φέτος το καλοκαίρι, αλλά και το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για τους «ροχιμπλάνκος»…

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς στο πρόσωπο του Λούκας Ερναντέζ μπορέσαμε να αποκτήσουμε έναν από τους καλύτερους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές στον πλανήτη κι έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Λούκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο κέντρο όσο και στα αριστερά της άμυνας. Επιπρόσθετα, θα συνεχίσει την παράδοση των εξαιρετικών Γάλλων παικτών και θα δυναμώσει την ομάδα μας», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, επειδή οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως ο Ερναντέζ έχει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του γόνατο, θα υποβληθεί σε επέμβαση ακόμα και σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη και της πρωταθλήτριας Γερμανίας!

«Κατά την εξέταση του, βρήκαμε ζημιά στον εσωτερικό σύνδεσμο του δεξιού γονάτου του, που πρέπει να διορθωθεί με εγχείρηση. Από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για την έναρξη της επόμενης σεζόν», επισήμανε ο Δρ. Χανς Βίλχελμ-Μίλερ Βόλφαρτ.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και τον πλανήτη. Είμαι υπερήφανος που θα μπορέσω να διεκδικήσω όλους τους τίτλους με την φανέλα της στο μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Ατλέτικο, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τώρα είμαι χαρούμενος που έκανα το επόμενο βήμα στην Μπάγερν», ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου άσου.

Ο Ερναντέζ γεννήθηκε στη Μασσαλία το 1996, ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ατλέτικο από το 2007. Ξεκινώντας από τις ακαδημίες και φτάνοντας τις 110 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, από τη σεζόν 2014/15.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x