Stoiximan Super League

Και τώρα το απόλυτο στο πρωτάθλημα!

Νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό, μετά την επική πρόκριση επί της Μίλαν στο Europa League, με την ομάδα του Μαρτίνς να υποδέχεται τη Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Στους «32» του Europa League βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός μετά την σπουδαία νίκη επί της Μίλαν, η κλήρωση είναι αύριο και εκείνο που προέχει είναι η αποψινή αναμέτρηση με τη Λαμία για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την πρόκριση επί των Ιταλών, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο όλοι μαζί τονίζουν πως πρέπει να κάνουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον φετινό τίτλο.

Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να επικρατήσουν οι Πειραιώτες της Λαμίας, σε ένα ματς «παγίδα» μετά την γιορτή που στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές την ομάδα του σε σχέση με την αναμέτρηση με τους «ροσονέρι».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Τοροσίδη, Σισέ, Μιράντα και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Γκιγέρμε και Καμαρά, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φετφατζίδης και ο Φορτούνης. Ως επιτελικός χαφ θα παίξει ο Νάτχο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ομάρ, Κούτρης, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Βρουσάικαι Μάνος. Εκτός είναι οι Χριστοδουλόπουλός, Ναουέλ και ο τιμωρημένος Ποντένσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x