Stoiximan Super League

Και τώρα… Τούμπα για την ΑΕΚ!

Στους ρυθμούς του αγώνα της χρονιάς αρχίζει να κινείται η ΑΕΚ! Με τους Σιμόες-Τσιγκρίνσκι να ξεκινούν την προσπάθεια να προλάβουν, η «Ένωση» αρχίζει την προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας.

Στο παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς τη μάχη του τίτλου και της δίνει την ευκαιρία να γίνει ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτησή του στρέφεται από σήμερα η ΑΕΚ.

Μετά το διήμερο ρεπό που τους επέτρεψε να αποφορτιστούν από το φορτωμένο πρόγραμμα του τελευταίου διαστήματος, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν την Τετάρτη στις προπονήσεις.

Μαζί λοιπόν με την προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει και ο αγώνας δρόμου των Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Χουλτ για να είναι διαθέσιμοι στην Τούμπα.

Όλοι τους θεωρούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν τον «τελικό» του πρωταθλήματος, ωστόσο η σημερινή και η αυριανή προπόνηση θα επιβεβαιώσει αν όντως ο Μανόλο Χιμένεθ θα μπορεί να υπολογίζει και πάνω τους.

Κατά τ’ άλλα, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Ανδαλουσιανό πέραν των ήδη γνωστών με Μάνταλο, Γιόχανσον και Τσόσιτς και για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα του ξεκούραστη και χωρίς πλήθος απουσιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x