Stoiximan Super League

Καμία σκέψη για διακοπή από τον Κοντονή

Παρά την έντονη φημολογία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν σκέφτεται τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι και θα ακολουθήσει ότι προβλέπει η διαδικασία.

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν σχετικά με τις σκέψεις του Σταύρου Κοντονή για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, μετά τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια στο Περιστέρι και την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, πάντως, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να διακοπεί.

Οι πληροφορίες του sport-fm.gr επίσης, αναφέρουν ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία σύσκεψη ανάμεσα στον κ. Κοντονή και τους παράγοντες της Super League. Το μόνο που θα γίνει είναι να ακολουθηθεί η διαδικασία, όπως συνέβη και σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα περιμένει να πάρει τις εκθέσεις της αστυνομίας στα χέρια του και φυσικά να δει τι θα αποφασίσουν τα πειθαρχικά όργανα. Επειτα απ’ αυτά, θα κινηθεί αναλόγως. Αλλωστε, δεν μπορεί να ενεργήσει νωρίτερα, διότι αν κάνει κάτι τέτοιο, θα είναι σαν να προκαταβάλει τις όποιες αποφάσεις. Οι ενέργειες του Υφυπουργού είναι, φυσικά, ανεξάρτητες από το τι θα κάνουν τα πειθαρχικά όργανα, αλλά για λόγους δεοντολογίας δεν μπορούν να παρθούν νωρίτερα.


Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x