Γενικά

Καναβάρο: «Πρέπει όλοι να μάθουν από την Κίνα»

Την αμφιβολία του ότι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη θα ξεκινήσει ξανά πριν από το τέλος Μαΐου εξέφρασε ο Φάμπιο Καναβάρο.

Το παράδειγμα της Κίνας πρέπει να ακολουθήσει ο υπόλοιπος κόσμος, και ιδιαίτερα η Ευρώπη, όσον αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όπως δήλωσε ο Φάμπιο Καναβάρο.

Ο Ιταλός προπονητής της Γκουανγκτσόου Εβεργράντε υπογράμμισε πως θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθουν οι κοινωνίες και εξέφρασε την αμφιβολία του όσον αφορά την επανέναρξη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πριν από το τέλος Μαΐου.

«Έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον κόσμο. Θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να τελειώσει αυτό το ξέσπασμα σε Ιταλία και Ισπανία. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο εκεί, πριν το τέλος της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Καναβάρο απάντησε για την κατάσταση στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Γκουανγκζού, όπου βρίσκεται: «Ο κορωνοϊός στην Γκουανγκζού έχει περιοριστεί σημαντικά και η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα της. Δεν υπάρχουν πια περιορισμοί, ενώ σε δύο ημέρες βγήκα από την καραντίνα. Όλοι μας έχουμε επιστρέψει σε αυτά που κάνουμε.

Το να μένουν όλοι σπίτι είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν δίνεις στον ιό την δυνατότητα να χτυπήσει και άλλους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να μάθουν από την Κίνα, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x