Stoiximan Super League

Κάναντι: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πλέον Ουάρντα και Ντιγκινί»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με την Ξάνθη δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, που τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να εξελιχθεί.

Στο γεγονός πως η Ξάνθη έπαιξε πολύ αμυντικά, στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός επισήμανε επίσης πως η ομάδα του πρέπει να εξελιχθεί με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και να μην σκέφτεται τον Ουάρντα ή τον Ντιγκινί, που έχουν αποχωρήσει.

Από ‘κει και πέρα, ανέφερε ότι στη δουλειά έχει μπόλικη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές του, κυρίως για να βελτιωθεί η επιθετική λειτουργία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα είναι 0-0, αλλά σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη στην έδρα μας. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Στα δύο ημίχρονα είχαμε δυο – τρεις ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα. Σε αυτή την περίπτωση θα είχαμε ένα διαφορετικό ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ αμυντικά, αλλά εμείς έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα. Τα δώσαμε όλα. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους και για αυτό είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Νομίζω ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο. Οι ομάδες που έρχονται εδώ παίζουν πολύ αμυντικά. Αυτό είναι βήμα προόδου για μας. Θα πρέπει να μάθουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας για να μείνουμε στις μεγάλες ομάδες».

- Για τις βαθιές μπαλιές από την άμυνα: «Παίξαμε αυτό που λέτε κυρίως στο τέλος, όχι σε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να συγχαρούμε και την Ξάνθη, αφού πέτυχε το στόχο της με τον τρόπο που έπαιξε».

- Για το πλάνο που είχε ο Ατρόμητος: «Η Ξάνθη δεν έρχεται να παίξει μόνο αμυντικά. Έχει ποιοτικούς παίκτες και ο προπονητής έχει άλλη λογική. Ήθελαν τον βαθμό, τον πήραν και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε».

- Για το πού πρέπει να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα. Πρέπει να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες και να δουλέψουμε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς κάναμε λίγες ευκαιρίες».

- Για το αν θα συνεχίσει στο 4-4-2 και αν υπάρχει πιθανότητα ακόμα μίας μεταγραφής: «Το σύστημά μας ήταν ίδιο όπως με τον Παναιτωλικό. Έχουμε πολλές δυνατότητες ως ρόστερ για να αλλάζουμε τους σχηματισμούς μας. Πλέον, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε παίκτες ατομικά όπως είχαμε ο Ουάρντα ή ο Ντιγκινί και πρέπει να εξελιχθούμε ομαδικά και με τους ποιοτικούς παίκτες που ήδη έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x