Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε πως μπήκαν καλύτερα στο πρώτο τέταρτο και πίεσαν, αλλά έπεσε ο ρυθμός τους και ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία. Θεωρεί πως στο δεύτερο μέρος δεν απειλήθηκαν και έφτασαν στο στόχο τους.

Αναλυτικά: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι στα πρώτα 15’. Δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουμε προβάδισμα. Στη συνέχεια, όμως, έπεσε ο ρυθμός μας και ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Πήρε περισσότερο χώρο, ήταν καλύτερος και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε το σύστημά μας σε 4-2-3-1 με τον Βασιλακάκη ως δεκάρι, κάτι που βελτίωσε την εικόνα μας.

Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και παράλληλα δεν επιτρέψαμε στον Αστέρα να μας απειλήσει. Τελικά, καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό να πετύχουμε ένα γκολ που μας έκανε χαρούμενους και μας βοηθά να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ