Stoiximan Super League

Κανένα άγχος στον Ατρόμητο, θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση

Κανένα άγχος για την παραπομπή τους σε δίκη δεν έχουν Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος και μάλιστα θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την υπόθεση.

Κανένα λόγο να αναπροσαρμόσουν την επόμενη μέρα τους δεν έχουν στον Ατρόμητο, μετά την οριστική παραπομπή των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου σε δίκη για την περίφημη υπόθεση που ξεκίνησε από τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα, περί προσπάθεια αλλοίωσης αποτελέσματος στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 4/2/15.

Πρόκειται για μια υπόθεση που «σύρεται» εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα οι δύο άνδρες θέλουν να τελειώνουν με αυτήν, καθώς όπως τονίζουν άνθρωποι εντός Περιστερίου δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, αφού σε αθλητικό επίπεδο δεν κλήθηκαν καν να δώσουν εξηγήσεις σε κάτι, ενώ υπενθυμίζουν ότι ήταν οι μοναδικοί που δεν τους επιβλήθηκε ποτέ κανένας περιοριστικός όρος μετά την απολογία τους.

Γενικότερα, αυτό που ενδιαφέρει τους δύο ισχυρούς άνδρες εκτός από το να αθωωθούν, είναι να γίνει αντιληπτό ότι το όνομά τους δεν εμπλέκεται σε συνομιλίες από την ΕΥΠ, όπως οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που έχει κινηθεί από καταγγελία του νυν διευθυντή Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει απόλυτη σιγουριά στα δυτικά προάστια για την οριστική απαλλαγή από την υπόθεση.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x