Stoiximan Super League

Κανένα θέμα (προς το παρόν) για Ατρόμητο και Ανάκογλου

Ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Ατρόμητος δεν θα είναι ο επόμενος σταθμός του.

Η φημολογία που θέλει τον Ατρόμητο να επιθυμεί την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου από την ΑΕΚ συντηρείται εδώ και έξι μήνες, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα θα παραμείνει φημολογία και δεν θα υπάρξει κάποια πρόταση, ακόμα και τώρα που ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Ο κεντρικός χαφ ναι μεν αποτελεί έναν παίκτη για τον οποίο έχει καλή άποψη ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας, μετά την κοινή του πορεία στην ΑΕΚ, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες και με το υπάρχον ρόστερ των Περιστεριωτών, δεν υπάρχει θέση για τον παίκτη, ενώ και το μπάτζετ έχει καλυφθεί πλήρως και δύσκολα θα υπάρξει υπέρβαση.

Η μόνη περίπτωση που υπάρχει για να προχωρήσει το θέμα Ατρόμητου-Ανάκογλου είναι να σημειωθεί κάποια αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου και να μπορεί ο παίκτης να καλύψει το κενό που θα προκληθεί.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x