Τον τρόπο με τον οποίο βιώνει τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μετέφερε στην Ιταλία ο Γιώργος Καραγκούνης, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb». Παράλληλα, ο πρώην διεθνής χαφ μίλησε για την κατάσταση στη γειτονική χώρα και εξέφρασε την ελπίδα σύντομα αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει σύντομα.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, συγκεκριμένα στη χώρα σας ήταν από την αρχή σοβαρή, αλλά ελπίζω ότι όλος ο κόσμος μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη φάση και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος χαφ και πρόσθεσε:

«Σχεδόν τρεις εβδομάδες είμαι με την οικογένεια και όποτε είναι δυνατόν πηγαίνω για μια βόλτα και έπειτα γυρίζω σπίτι. Βλέπω μερικές ταινίες για να περάσει η ώρα. Τα ώρα το σημαντικό είναι ότι όλοι έχουν υγεία, τα υπόλοιπα έρχονται αργότερα. Οι φίλαθλοι περιμένουν το πρωτάθλημα και το Champions League αλλά τώρα ας ανησυχούμε μόνο για την υγεία και πως θα νικηθεί αυτός ο ιός».

Στη συνέχεια, ο Καραγκούνης υπογράμμισε: «Έχω πάντα πολλούς φίλους στο Μιλάνο και θυμάμαι με μεγάλη ευχαρίστηση τα δύο αυτά χρόνια, στα οποία κερδίσαμε ένα ιταλικό Κύπελλο. Είναι πάντα ωραίο όταν επιστρέφω στο Μιλάνο. Η Ίντερ αυτή τη σεζόν μου άρεσε. Σχεδόν πάντα έπαιζε καλά παιχνίδια και μπορεί ακόμα να αγωνιστεί για τον τίτλο. Έχει ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι τώρ. Λαουτάρο και Λουκάκου έδειξαν καλή συνεργασία, αλλά όλη η ομάδα πήγε καλά και έκανε καλή δουλειά. Αλλά τώρα επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε και να επικεντρωθούμε. Λυπάμαι πολύ για την Λομβαρδία που έχει πληγεί σοβαρά, δεν έχω λόγια, ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα».