Γενικά

Κάριους: «Δεν έφυγα τρέχοντας από την Λίβερπουλ»

Ο Γερμανός τερματοφύλακας μίλησε για την σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ και για τον λόγο που τον έκανε να φύγει από την Λίβερπουλ.

Τα δύο μοιραία λάθη του Λορίς Κάριους στον αγώνα Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League, θα τον ακολουθούν στο υπόλοιπο της καριέρας του και σίγουρα θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια οι φίλοι των «κόκκινων».

Ωστόσο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, δεν ήταν αυτά ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να εγκαταλείψει το Άνφιλντ: «Είμαι σε τέτοια ηλικία που χρειάζεται να παίζω βασικός. Μετά την έλευση του Άλισον Μπέκερ, αποφάσισα να φύγω και να πάω στην Μπεσίκτας. Η πίεση ήταν τέτοια από τον κόσμο και τα ΜΜΕ που έκανε την Λίβερπουλ να αντιδράσει. Αυτό δεν ήταν καλό για τη θέση μου, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», δήλωσε στην γερμανική Bild.

O 25χρονος τερματοφύλακας μίλησε και για την σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ και διέψευσε τις όποιες φήμες τον θέλουν να μην μιλιούνται: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κλοπ. Στην πραγματικότητα έχουμε μια υπέροχη σχέση, ποτέ δεν με κατηγόρησε (για τα λάθη στον τελικό). Κανείς δεν μου είπε να φύγω από την Λίβερπουλ και εγώ δεν το έβαλα στα πόδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x