Stoiximan Super League

Καρυπίδης:«Γεμίζουμε το Βικελίδης και δίνουμε ώθηση στους παίκτες, παίζουμε τους κόπους της χρονιάς»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης απηύθυνε κάλεσμα προς τους φίλους του Άρη να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στα ματς με Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ, τα οποία και θα κρίνουν την ευρωπαϊκή έξοδο!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα θα μπορούσε να πει κανείς, συνοψίζοντας τα λεγόμενα του Θόδωρου Καρυπίδη. Με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» να τοποθετείται με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας…

Εξηγώντας την σπουδαιότητα των δύο προσεχών εντός έδρας παιχνιδιών του Άρη και ταυτόχρονα ζητώντας από τον κόσμο των Θεσσαλονικέων να δώσει βροντερό «παρών» σε αμφότερα, αρχής γενομένης από το σημερινό!

Αναλυτικά η δήλωση του Καρυπίδη:

«Έμειναν έξι αγωνιστικές για το τέλος. Βρισκόμαστε κοντά στο στόχο μας, αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα.

Στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, μέσα στο σπίτι μας, παίζουμε τους κόπους όλης της χρονιάς. Τα πάντα κρίνονται εδώ. Ο στόχος μας παίζεται στα 180 λεπτά, που είναι μπροστά μας με Απόλλωνα Σμύρνης σήμερα και OΦΗ.

Με δύο νίκες θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Πρέπει και θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί από εμάς εξαρτώνται όλα. Τώρα είναι που η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ απόψε το Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και δίνουμε στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να φτάσουν στη νίκη. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ! Στα δύο αυτά ραντεβού δεν πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΙΣ!

Ραντεβού σε λίγες ώρες...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x