Stoiximan Super League

Καταλήγει σε Έλληνα για γενικό αρχηγό ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να επικυρώσει συμφωνία του με Έλληνα για τη θέση του γενικού αρχηγού είναι ο Παναθηναϊκός όπως μετέδωσαν στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Τάσος Νικολογιάννης και Βασίλης Βέργης.

Έλληνας θα είναι ο άνθρωπος που θα τοποθετηθεί στη θέση του γενικού αρχηγού στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφεραν Τάσος Νικολογιάννης και Βασίλης Βέργης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και θα είναι από τη νεότερη γενιά των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού». Πράγμα που είναι πολύ λογικό (δηλαδή το να μην μπει ξένος σε τέτοια θέση), για ένα τέτοιο πόστο.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι πρέπει να γίνει αυτή η κίνηση ώστε να υπάρχει κάποιος που θα έχει την ευθύνη των αποδυτηρίων αναλαμβάνοντας να αλλάξει τη νοοτροπία όσων δεν έχουν καταλάβει πού παίζουν και με στόχο να εξαλειφθούν τα κρούσματα απειθαρχίας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στα υπόψιν υπάρχει και ο Μλάντεν Πέτριτς, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Φυσικά και δεν έχει ακριβώς το προφίλ που προαναφέρθηκε, καθώς δεν είναι Έλληνας. Ωστόσο, γνωρίζει καλά τον σύλλογο, έχοντας υπηρετήσει το «τριφύλλι» για σχεδόν τρεις σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x