Stoiximan Super League

Καθάρισε την παραμονή με… καρδιοχτύπι η Λαμία!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άργησε να βρει δίχτυα και η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε δεόντως, παίρνοντας με 2-1 τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους σφράγισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα την στρίμωξε στη γωνία, αλλά η Λαμία… ελίχθηκε και πήρε το τρίποντο (2-1) με οποίο ανανέωσε την παρουσία της στη Σούπερ Λίγκα και για την επόμενη σεζόν!

Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ είδε τους φιλοξενούμενους (που είχαν και δοκάρι) να σπαταλούν τις ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ των Πίτι και Όμο, ενώ ο Χαλκιαδάκης μείωσε για τους Γιαννιώτες στο 77’.

Έτσι, η Λαμία ξέφυγε στο +9 από την Κέρκυρα, που, παρά την παλικαρίσια ισοπαλία με την ΑΕΚ, αποχαιρέτησε την κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του ματς, μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Το ματς:
Ο ρυθμός έμεινε χαμηλά στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΣ να είναι αυτός που έκανε πρώτος αισθητή την παρουσία του. Ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σουτ του Κόντε, ενώ στο 38’ το… δοκάρι δεν έκανε τη χάρη στους φιλοξενούμενους, με το γκολ του Νικολιά να σταματάει εκεί.

inner

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Πίτι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, στην εκπνοή του ημιχρόνου, αλλάζοντας την ψυχολογία του ματς.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μισό του ματς, με το σουτ του Λίλα να φεύγει έξω από τα δοκάρια, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επιχείρησε ο ίδιο στο 54’.

inner

Η Λαμία, και πάλι, απάντησε με γκολ στις ευκαιρίες των Γιαννιωτών στο 62’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι, ο Όμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Η αντεπίθεση του ΠΑΣ ξεκίνησε στο 77’Ο Χαλκιαδάκης με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο και μείωσε σε 2-1, με τον Καρανίκα να χάνει τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 88’, με σουτ που έδιωξε ο γκολκίπερ της Λαμίας.

inner

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (53’ Ακόστα), Όμο, Μπουλούλης, Πίτι (89’ Άντρονικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (66’ Μπούντνικ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μελίσσας, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Φράγκος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66’ Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (52’ Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (57’ Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας

Στον πάγκο έμειναν οι: Περιστερίδης, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Τσικάρσκι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x