Γερμανία

Καθ’ οδόν για Γένοβα ο Δώνης, ανοιχτό αν θα συμφωνήσει η Στουτγκάρδη

Στην Ιταλία αναμένεται να βρεθεί ο Τάσος Δώνης, για να διαπραγματευτεί με τη Τζένοα, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι η Στουτγκάρδη θα πει το «ναι» για τη μεταγραφή.

Τα τελευταία νέα που φτάνουν από... Γερμανία μεριά αναφορικά με τον Τάσο Δώνη και την αποχώρησή του από την Στουτγκάρδη αναφέρουν ότι ο διεθνής Έλληνας επιθετικός θα μεταβεί άμεσα στην Ιταλία και δη την Γένοβα.

Εκεί, ο Δώνης αναμένεται να συζητήσει με τους ανθρώπους της Τζένοα το ενδεχόμενο ένταξής του στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας. Ωστόσο, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του Σβεν Μισλιντάτ, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι οι Σουηβοί θα συναινέσουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 23χρονου άσου…

Ο Δώνης δεν ήταν στην αποστολή της Στουτγκάρδης στο 0-0 με την Άουε, ούτε βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της γερμανικής ομάδας. Αντιθέτως, βρίσκεται στο… στόχαστρο της Τζένοα, όμως η Στουτγκάρδη θέλει είτε να τον πουλήσει, είτε να βάλει όρο υποχρεωτικής αγοράς του σε περίπτωση δανεισμού.

«Είναι δύσκολο να πούμε τι θα γίνει. Όλα είναι ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας, αλλά έχουμε πει ξεκάθαρα πως θέλουμε να το χειριστούμε. Θα το δούμε μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου και μετά θα πάρουμε την τελική μας απόφαση», σχολίασε με νόημα ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x