Euro 2024

Κέμπες: «Μόνο οι οπαδοί του… Μαραντόνα θέλουν εκτός Μουντιάλ τον Μέσι»

Καταστροφικό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να λείπει η Αργεντινή από το ερχόμενο Μουντιάλ ο Μάριο Κέμπες, ο οποίος τόνισε πως μόνο οι υποστηρικτές του Μαραντόνα δεν θέλουν να δουν τον Μέσι στη Ρωσία.

Με ορατό τον κίνδυνο αποκλεισμού της εθνικής Αργεντινής, ο Μάριο Κέμπες δήλωσε πως θα ήταν μια καταστροφή το να λείψει η «αλμπισελέστε» από τα γήπεδα της Ρωσίας, και τόνισε πως οι μόνοι θα χαίρονταν από αυτό θα ήταν οι οπαδοί του Μαραντόνα.

«Ένα Μουντιάλ χωρίς την Αργεντινή και τον Μέσι θα ήταν καταστροφή» είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1978 και συμπλήρωσε:

«Οι μόνοι που θα χαίρονταν αν λείψει ο Μέσι από το Μουντιάλ θα ήταν οι υποστηρικτές του Μαραντόντα, γιατί θα μπορούν, με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουν να λένε ότι είναι ο καλύτερος».

Φυσικά, ο 63χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έσπευσε να απαντήσει σε όσους λένε πως το πρόβλημα της Αργεντινής βρίσκεται στην ψυχολογία της.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω όταν κάποιος λέει ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό» είπε ο Κέμπες και κατέληξε:

«Αν μου έλεγε κάποιος ότι παίζουν παιδιά που έχουν εμπειρία και έχουν κληθεί για πρώτη φορά, και οι οποίοι βρίσκονται πρώτη φορά μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, τότε θα πίστευα ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, ότι φοβούνται. Αλλά σε αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα».


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x