Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιστεύω θα παίξει ο Ολιβέιρα με ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου βλέπει επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα προλάβει να ενισχύσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπως εκτιμά ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Πιστεύω πως θα παίξει με ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα. Είναι 100% έτοιμος από πλευράς υγείας. Θεωρώ πως χρειάζεται πολύ στο ματς της Κυριακής, γιατί βοηθά πολύ τον Λιβάγια να έχει έναν φορ μπροστά του που να κινείται μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ο Κωστένογλου θα επιλέξει πάλι τριάδα στην άμυνα ή θα παίξει με τέσσερις πίσω», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένω έναν ΠΑΟΚ πολύ επιφυλακτικό, δεν νομίζω να έρθει να παίξει φουλ επίθεση. Όμως το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει μεν ενθουσιασμός στην ΑΕΚ, αλλά δεν είμαστε 100% σίγουροι αν η ομάδα έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που είχε επί Καρντόσο. Το θετικό είναι ότι βλέπουμε μια σταθερή πρόοδο και μπαίνουν κι άλλοι παίκτες στο ροτέισον. Είναι την Κυριακή η ευκαιρία για την ΑΕΚ να δείξει ότι ξεπέρασε ό,τι έγινε και ότι είναι μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου. Θα έχει πολύ κόσμο, το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο μού θυμίζει κάτι από τη σεζόν 2004/05», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x