Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Χθες φάνηκε το πόσο έχει αυτοκτονήσει φέτος η ΑΕΚ» (audio)

Μια άλλη διάσταση στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού έδωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ΑΕΚ απολαμβάνει τις... δάφνες από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά ο Κώστας Κετσετζόγλου έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στην επιτυχία αυτή.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 υποστήριξε ότι το χθεσινό «τρίποντο» αποδεικνύει το πόσο έχει αυτοκτονήσει η Ένωση στην εφετινή σεζόν με τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα.

«Χθες φάνηκε το πως έχει αυτοκτονήσει η ομάδα αυτή φέτος. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ γιατί έχουν τεράστια ευθύνη με τις επιλογές των προπονητών», ανέφερε και συνέχισε:

«Εγώ αν ήμουν παίκτης ή στη διοίκηση, μέσα μου θα ντρεπόμουν να είμαι 18 βαθμούς πίσω από αυτό τον Ολυμπιακό. Πραγματικά... Είναι ένας Ολυμπιακός ο οποίος δεν σε τρομάζει καθόλου. Καμία ανησυχία για 95 λεπτά», υποστήριξε και προέβλεψε ότι η ΑΕΚ θα είναι μια από τις ομάδες που θα μπουν στην 5άδα της Σούπερ Λίγκας και θα πάρει μέρος στα πλέι-οφ.

«Ό,τι και να έχει γίνει, όσα λάθη και να έχει κάνει θα μπει στην 5άδα. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα να μην μπει», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x