Βέλγιο

«Κηδεία» στην Αντερλεχτ η Γάνδη

Μία εντυπωσιακή Γάνδη νίκησε την Αντερλετ στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» με 2-0 στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Jupiler League και την «έπιασε» στη δεύτερη θέση στην προσπάθεια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γάνδη έκανε «κηδεία» στην Αντερλεχτ με 2-0 στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και την έξοδο στην Ευρώπη και «έπιασε» τους πρωταθλητές στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας στην προσπάθεια συμμετοχής στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, αμφότερες βρίσκονται στο -6 από την πρωτοπόρο Μπριζ, που έχει ένα ματς λιγότερο και, αν νικήσει τη Δευτέρα την Γκενκ, θα βρεθεί στο +9.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «αντερλεχτουά» και με τα τέρματα των Ντεζαγκίρε στο 47’ και Κούμπο στο 86’ έφτασαν στην τελική επικράτηση.


Η σύνθεση της Αντερλεχτ: Σελς, Σαλεμάκερς (81' Μάρκοβιτς), Ζοσέ Σα (78' Γκαμπούλα), Σπάχιτς, Ομπράντοβιτς, Κουμς, Ντέντονκερ, Μοριόκα, Γκέρκενς, Σαϊέφ, Τεόντορτσικ



Τα αποτελέσματα πρώτης αγωνιστικής των play-offs τίτλου:


Παρασκευή 30/3
Σταντάρ Λιέγης - Σαρλερουά 1-0
(85' Εντμίλσον)

Κυριακή 1/4
Άντερλεχτ - Γάνδη 0-2
(47' Ντεζαγκέρε, 86' Κούμπο)

Δευτέρα 2/4
Μπριζ - Γκενκ (19:00)


Η βαθμολογία των play-offs τίτλου:
1. Μπριζ 34

2. Γάνδη 28

3. Άντερλεχτ 28

4. Σαρλερουά 26

5. Σταντάρ Λιέγης 25

6. Γκενκ 22


Δε συμφέρει καμία εκ των Ζούλτε και Λέουβεν το μεταξύ τους 2-2 στο Βάρεγκεμ στην πρεμιέρα των πλέι οφ για την έξοδο στο Europa League.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x