Αγγλία

Κίνηση-ματ με Καντέ από την Μάντσεστερ Σίτι!

Έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον κορυφαίο χαφ της φετινής Premier League είναι η Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λέστερ για τη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ.

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ βρίσκονται Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει η «Equipe», οι εκπρόσωποι του Γάλλου διεθνούς άσου έχουν συναντηθεί δύο φορές αυτή την εβδομάδα με ανθρώπους των «πολιτών», με το αντικείμενο των συζητήσεων να είναι φυσικά το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με την αξιόπιστη και συνήθως έγκυρη γαλλική εφημερίδα, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και το deal δεν αποκλείεται να επιτευχθεί πριν καν ξεκινήσει το Euro, με τον Καντέ να έχει κληθεί στην αποστολή του Ντιντιέ Ντεσάν.

Αγγλικά Μέσα έχουν αποκαλύψει πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του 25χρονου Παριζιάνου μέσου ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ, με την «Equipe» να υπογραμμίζει πως οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Αγγλίας θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να προσαρμόζονται στην ιδέα ότι ένας εκ των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ομάδας τους θα αποχωρήσει.

Ο Καντέ, το όνομα του οποίου έχει «συνδεθεί» επίσης με το μεταγραφικό ρεπορτάζ των Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, αναδείχθηκε χθες από τους συμπαίκτες του κορυφαίος παίκτης των «αλεπούδων» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του sportfm.gr για τον άσο της Λέστερ...

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x